Bouwplan

Bouwplannen waarvoor een omgevingsvergunning nodig is, worden beoordeeld door de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (ARK). De ARK is een combinatie van de vroegere Welstandscommissie en de Monumentencommissie. Dit betekent dat de ARK niet alleen een adviesfunctie heeft bij bouwplannen, maar ook bij plannen, die ingrijpen in een beschermd dorps-/stadsgezicht en plannen, die monumenten wijzigen of in sloop voorzien.

Daarnaast worden ook reclame-uitingen, die geen bouwen behelzen, voor advies aan de ARK voorgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>